Alakformáló Táncos torna

Táncold magad formába otthonodban!

Alternatív Táncos torna

Az Alakformáló Táncos torna egy saját fejlesztésű, egyedi, női online óra, melyben minden nőtársam megtalálja a számára legkedvezőbb mozgásformát, ugyanis kellőképpen nőies, de mégis szabad örömtánc, közben pedig teljes testünk és lelkünk átalakul, formálódik. Azt gondolom, hogy az otthonlétben is fontos, hogy megtaláljuk az „Énidő”-t, amikor kellően és kiegyensúlyozottan tudjuk feltölteni testünket és lelkünket. illetve ki tudunk lépni a hétköznap esték árnyékából.

Az óra 90 percében, tetőtől-talpig átmozgatjuk minden testrészünket és fokozatosan jutunk el a kezdeti bemelegítő, táncos mozdulatoktól a latin és divattáncok alapjaiig. Az óra részét képzi, hogy minden órán más, egyszerű lépésekkel ötvözött nőies mozgást végzünk, amelyből nem alakul ki betanult koreográfia. Tesszük mindezt jobbnál jobb retro és latin zenékre, majd izoláltan erősítünk és miután mindenünk kellemesen elfáradt, jógával, talajon alaposan lenyújtunk. Amit készíts magad mellé: Mivel az órák eléggé izzasztóak, ezért a kényelmes, sportos váltóruha, sportcipő, bőséges folyadék és polifóm elengedhetetlen.

Mozogjunk együtt táncos jó hangulatban!

Csoport indítás igény szerint!


Az órák az online térben, bérletes rendszerben zajlanak. A bérlet 13.500 Ft-ba kerül és az adott hónap 4 órájára vonatkozik, ugyanis heti 1-szer találkozunk.
Amennyiben nem tudsz online lenni velünk, úgy válaszd a visszanézhető verziót és kérd e-mailben az órát videón!